Kachels

Kachels
Een knapperend vuurtje, wie smelt daar nu niet van? Steeds meer mensen kopen een kachel. Een kachel is veel meer dan alleen een warmtebron. Het is het onderdeel dat uw woning een thuis maakt. Circa 20% van de Nederlandse huishoudens heeft momenteel een kachel in huis staan. Elk jaar komen hier duizenden kachels bij.

Dient de kachel voor gezelligheid of verwarming?
Wanneer u een kachel gaat kopen is het belangrijk om te weten of het voor de gezelligheid is of als verwarmingsbron dient. Ook is het vermogen van de kachel belangrijk. De hoeveelheid warmte die de kachel uitstraalt moet in verhouding staan tot de grootte van de ruimte die u wilt verwarmen. Wij adviseren en inspireren u graag bij de keuze voor uw kachel.

Eindeloze mogelijkheden
De mogelijkheden zijn eindeloos. Naast grote of kleine modellen, met veel of weinig vermogen kunt u namelijk ook kiezen voor bijv. een kachel met een authentieke uitstraling die nostalgie met zich meebrengt. Of een strakke moderne uitvoering met grote vuuropening die perfect past bij de moderne inrichting van uw huis. Wij nemen graag de zorg op ons om uw ideeën tot in perfectie uit te voeren.

Wilt u meer informatie of wilt u de sfeer proeven die een kachel met zich mee brengt. Dan nodigen wij u graag uit bij ons in de winkel te Den Haag of neemt contact met ons op.