Kachels

Een knapperend vuurtje, wie smelt daar nu niet van? Steeds meer mensen kopen een kachel. Een kachel is veel meer dan alleen een warmtebron. Het is het onderdeel dat uw woning een thuis maakt. Circa 20% van de Nederlandse huishoudens heeft momenteel een kachel in huis staan. Elk jaar komen hier duizenden kachels bij.

GEZELLIGHEID OF VERWARMING?

Met een schouw voor uw openhaard krijgt uw haard extra allure en een goed gekozen schouw brengt uw open haard nog prominenter in beeld als het centrale punt in uw kamer. Om de open haard een sfeervol aanzicht te geven, wordt er vaak een schouw voor gezet. Er zijn voorzetschouwen en omlopende schouwen. De naam zegt het al, een voorzetschouw staat voor de mantel. Een omlopende schouw is om de mantel heen gebouwd. Er is ook een soort schouw welke voor de helft omlopend zijn.

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden zijn eindeloos. Naast grote of kleine modellen, met veel of weinig vermogen kunt u namelijk ook kiezen voor bijv. een kachel met een authentieke uitstraling die nostalgie met zich meebrengt. Of een strakke moderne uitvoering met grote vuuropening die perfect past bij de moderne inrichting van uw huis. Wij nemen graag de zorg op ons om uw ideeën tot in perfectie uit te voeren.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie of wilt u de sfeer proeven die een kachel met zich mee brengt. Dan nodigen wij u graag uit bij ons in de winkel te Den Haag of neemt contact met ons op.

    Cart