Gashaarden

Heeft u geen zin in stof in uw woning en wilt u niet sjouwen met hout,
maar wilt u wel genieten van een gezellig haardvuurtje? Kies voor een gashaard!
Een gashaard is bijna niet meer te onderscheiden van het houtvuur en het gebruiksgemak van een gashaard is groot.

Voordelen van een gashaard

Een gashaard is bijzonder veilig en makkelijk in gebruik. Een gashaard is verwerkt in de muur of in een schouw. Met slechts één druk op de knop creëert u een aangenaam haardvuur. En wilt u de gashaard weer uitzetten? Ook dat gaat eenvoudig met slechts één druk op de knop. Daarnaast is stoken op gas schoon. Maar gemak is natuurlijk niet het enige voordeel van een gashaard. Een haard op gas geeft een mooie en rustieke vlam met de warmte die je van een sfeerhaard verwacht. Bij de gashaard van tegenwoordig is het vlammenspel bijna niet van echt houtvuur te onderscheiden. Het branderbed, de houtstammenset of de kooltjes van de moderne gashaard zijn zo goed op elkaar afgestemd dat u zeker tevreden zult zijn. Geniet met een gashaard van vlammetjes die speels om een houtblok heen krullen!

Soort gashaard

Er bestaan veel verschillende soorten gashaarden. Een gashaard is tegenwoordig zeer modern en bij Dias Schouwen in allerlei soorten en designs verkrijgbaar. Wij leveren enkel de best gerenommeerde merken tegen de meest scherpe prijs. Als u kiest voor een haard op gas, kiest u voor sfeer en gemak. Voor Dias Schouwen staat behoud van het milieu voorop. Al onze haarden voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en keuringen.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie of wilt u de sfeer proeven die een gaskachel met zich mee brengt. Dan nodigen wij u graag uit bij ons in de winkel te Den Haag of neemt contact met ons op.

    Cart