I-Frame 38 63 Hoek

I-Frame 38 63 Hoek

3,229.00

Een compacte haard met de ruit techniek die zich in de overige I-Frames ruimschoots bewezen heeft. Volledig glas en en prachtig vuurbeeld.

Categorieën: ,

Beschrijving

Een compacte haard met de ruit techniek die zich in de overige I-Frames ruimschoots bewezen heeft. Volledig glas en en prachtig vuurbeeld. Deze lijn is beschikbaar in front, hoek en panorama versie. Uniek in deze haarden is dat u meteen met een 90 graden bocht naar buiten kunt. In feite is deze I-Frame 38 63 Hoekdan ook op te hangen als een soort vrij hangend toestel. Hierdoor is hij minder dominant en daardoor ideaal in de kleinere ruimtes.

Deze unieke uitvoeringen uit het I-Frame programma kunnen volledig worden geïntegreerd in de wand, waarbij er nauwelijks zicht is op stalen delen of lijsten. Een haard die zich met zijn strakke vorm, één geheel vormt met het ontwerp in uw kamer, of deze nu klassiek of modern is ingericht.

Net als de overige I-Frames, worden deze I-Frame 38 63 Hoek compleet geleverd met de convectieroosters en afstandsbediening met separate inbouwcassette. Optioneel zijn de toestellen leverbaar met lamellen wandset en ondersteuningsijzer voor eenvoudige inbouw.

Go to Top