Tuinhaarden

De tuin wordt meer en meer gezien als een verlengstuk van de woning. Zodra het weer het toelaat gaan we met z’n allen lekker naar buiten toe. Met een exclusieve tuinhaard creëert u een heerlijke plek op uw terras. Als het ’s avonds wat afkoelt kunt u samen met uw familie en vrienden heerlijk vertoeven rondom een gezellig vuurtje. Hierdoor wordt het mogelijk om veel meer én veel langer plezier te hebben van de tuin en het terras. Een tuinhaard van Dias Schouwen zorgt voor warmte en sfeer. U wilt toch ook genieten van een comfortabel buitenleven? Met een tuinhaard wordt uw terras een verlengstuk van uw woning.

Verschillende soorten

Tuinhaarden zijn te verkrijgen in verschillende soorten, maten en materialen. Kies een tuinhaard die aansluit bij uw smaak en die past bij de stijl van uw tuin. Wilt u een echte blikvanger? Ga dan voor een tuinhaard met een moderne uitstraling. Liever een meer sierlijke uitstraling of toch een klassiek design? Bij Dias Schouwen heeft u volop keuze. Start nu met sfeervol buitenleven!

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie of wilt u de sfeer proeven die een tuinhaard met zich mee brengt. Dan nodigen wij u graag uit bij ons in de winkel te Den Haag of neemt contact met ons op.

    Cart