Schouwen

Geniet van de mooiste momenten bij de schouw door het flakkerende vuur dat een fascinerend licht werpt op de robuuste schouw.
Die speciale sfeer creëert u met een schouw van Dias Schouwen.

Sfeervolle schouw

Met een schouw voor uw openhaard krijgt uw haard extra allure en een goed gekozen schouw brengt uw open haard nog prominenter in beeld als het centrale punt in uw kamer. Om de open haard een sfeervol aanzicht te geven, wordt er vaak een schouw voor gezet. Er zijn voorzetschouwen en omlopende schouwen. De naam zegt het al, een voorzetschouw staat voor de mantel. Een omlopende schouw is om de mantel heen gebouwd. Er is ook een soort schouw welke voor de helft omlopend zijn.

Soort schouw

Een schouw is er bij Dias in allerlei vormen, maten, kleuren en materialen. In veel gevallen kunt u een schouw geheel aanpassen aan uw wensen. Zo kunt u kiezen voor verschillende steensoorten, maar ook of uw schouw een voorzetmodel of een omlopende schouw is. Een schouw is bij ons altijd van een topmerk. Door de veelzijdigheid aan de leverbare producten is er altijd een schouw die bij uw huis en haard past.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie of wilt u de sfeer proeven die een gaskachel met zich mee brengt. Dan nodigen wij u graag uit bij ons in de winkel te Den Haag of neemt contact met ons op.

    Cart