Schouwen Wateringen

Wilt u genieten van de mooiste momenten bij een schouw? Dan bent u bij Dias Schouwen aan het juiste adres! Met flakkerend vuur dat een fascinerend licht werpt op de robuuste schouw creëert u een echt speciale sfeer. Deze sfeer creëert u met de schouwen van Dias Schouwen. Dias Stijlschouwen is al sinds 1993 een gespecialiseerd en gewaardeerd bedrijf in het leveren van schouwen en openhaarden. Dias Stijlschouwen ontwerpt en plaatst schouwen die bij uw woonsfeer en woonstijl passen, voor zowel klassieke als moderne interieurs. Onze schouwen staan voor sfeer, warmte en intimiteit.

Sfeervolle schouwen Wateringen

Door een schouw voor uw openhaard te plaatsen krijgt uw haard extra allure. Een goed gekozen schouw brengt uw open haard nog prominenter in beeld als het centrale punt in uw kamer. Om de open haard een sfeervol aanzicht te geven, wordt er vaak een schouw voor gezet. Er zijn voorzetschouwen en omlopende schouwen. De naam zegt het al, een voorzetschouw staat voor de mantel. Een omlopende schouw is om de mantel heen gebouwd. Er zijn ook schouwen welke voor de helft omlopend zijn.

Soorten schouwen Wateringen

Bij Dias Schouwen zijn er schouwen in allerlei vormen, maten, kleuren en materialen. In veel gevallen kunt u een schouw geheel aanpassen aan uw wensen. Zo kunt u kiezen voor verschillende steensoorten, maar ook of uw schouw een voorzetmodel of een omlopende schouw is. Wij hebben schouwen van topmerken. Door de veelzijdigheid aan de leverbare schouwen is er altijd een schouw die bij uw huis en haard past.

Interesse

Heeft u interesse in de schouwen Wateringen van Dias Schouwen? Of wilt u meer informatie over onze schouwen? Dan nodigen wij u graag uit bij ons in de winkel te Den Haag om een kijkje te nemen of u kunt contact met ons opnemen. Ook kunt u ons contactformulier invullen.

Aanleg schouw [pb-city]

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Anti spam