Renovatie schouw Rijswijk

Renovatie schouw Rijswijk

Renovatie schouw Rijswijk Bent u na aan het denken over een renovatie schouw Rijswijk ? Dan bent u bij Dias Schouwen aan het juiste adres. Onze professionele vakmensen weten wat te doen om uw schouw er weer tot nieuw uit te laten zien. Zo heeft u opnieuw jarenlang plezier van uw mooie schouw.  Door onze jarenlange ervaring hebben we al een groot aantal schouwen gezien en gerenoveerd, hierdoor zal elke klus mogelijk zijn voor ons.

De renovatie

Tijdens de renovatie van uw schouw, kan het lijken dat de schouw straks niet meer op de nieuwe schoorsteenmantel zal passen, dit is geen probleem. Dan halen we onze steenschouwer erbij. Als de rookschacht toe is aan vervanging kunt u ook terecht bij ons. Als wij bij u klaar zijn ziet uw schouw er weer uit als nieuw.

Service

Voor een compleet nieuwe schouw of inspiratie kunt u een kijkje nemen op onze website, onze showroom bezoeken in Den Haag of u kunt een afspraak maken dat wij bij u thuis langskomen. In dit geval kunnen onze vakmensen precies zien hoe de schouw het beste uitkomt in uw kamer en hoe deze het best aangelegd zou moeten worden. Dias Schouwen en Haarden is al meer dan 22 jaar actief en ziet de belangstelling voor schouwen en haarden toenemen. Een bijzondere schouw in een klassiek of modern interieur geeft uw open haard net iets extra’s. Wij van Dias Schouwen kunnen zorgen voor:

 • De renovatie schouw Rijswijk
 • Gedegen advies op basis van uw wensen.
 • Realiseren van een schouw naar uw eigen ontwerp en idee.
 • Het vakmanschap van onze schouwen- en openhaardenbouwers.
 • Exclusieve gashaarden en houtkachels in de webshop.
 • Interieuradvies, inclusief stoffering.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze service wat betreft renovatie schouw Rijswijk ? Neem dan contact met ons op, dan komen wij bij u langs. Ook voor verdere vragen, informatie en advies op basis van de mogelijkheden in uw huis kunt u contact met ons op nemen.

Contact

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

  Heeft u nog vragen?

  Wilt u meer informatie of wilt u de sfeer proeven die een houtkachel met zich mee brengt. Dan nodigen wij u graag uit bij ons in de winkel te Den Haag of neemt contact met ons op.

   Cart