Renovatie open haard Zoetermeer

Renovatie open haard Zoetermeer

Renovatie open haard ZoetermeerBent u na aan het denken over een renovatie open haard Zoetermeer? Dan bent u bij Dias Schouwen aan het juiste adres. Onze professionele vakmensen weten wat te doen om uw open haard er weer tot nieuw uit te laten zien. Zo heeft u opnieuw jaren plezier van uw mooie open haard.  Dor onze jarenlange ervaring hebben we al een groot aantal open haarden gezien en gerenoveerd, hierdoor zal elke klus mogelijk zijn voor ons.

De renovatie

Tijdens de renovatie van uw open haard, heeft u de keuze of u het nodig vindt om enkel de rookschacht of de gehele haard wilt laten renoveren. Als de rookschacht toe is aan vervanging kunt u ook terecht bij ons. Na de renovatie kan het zijn dat de rookschacht en de schouw niet meer aansluiten. Mocht dit het geval zijn, halen we onze steenhouwer erbij. Als wij bij u klaar zijn ziet uw complete open haard en schouw er weer uit als nieuw.

Service

Voor een compleet nieuwe open haard kunt u een kijkje nemen op onze website, onze showroom bezoeken in Den Haag of u kunt een afspraak maken dat wij bij u thuis langskomen. In dit geval kunnen onze vakmensen precies zien hoe de haard het beste uitkomt in uw kamer en hoe deze het best aangelegd zou moeten worden. Dias Schouwen en Haarden is al meer dan 22 jaar actief en ziet de belangstelling voor schouwen en haarden toenemen. Een bijzondere openhaard in een klassiek of modern interieur blijkt een gewild ornament. De vlammen van een haard zorgen voor sfeer,  warmte en intimiteit. Wij van Dias Schouwen kunnen zorgen voor:

 • De renovatie open haard Zoetermeer
 • Gedegen advies op basis van uw wensen.
 • Realiseren van een schouw naar uw eigen ontwerp en idee.
 • Het vakmanschap van onze schouwen- en openhaardenbouwers.
 • Exclusieve gashaarden en houtkachels in de webshop.
 • Interieuradvies, inclusief stoffering.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze service wat betreft renovatie open haard Zoetermeer? Neem dan contact met ons op, dan komen wij bij u langs. Ook voor verdere vragen, informatie en advies op basis van de mogelijkheden in uw huis kunt u contact met ons op nemen.

Contact

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

  Heeft u nog vragen?

  Wilt u meer informatie of wilt u de sfeer proeven die een houtkachel met zich mee brengt. Dan nodigen wij u graag uit bij ons in de winkel te Den Haag of neemt contact met ons op.

   Cart