Pellet kachels voor uw huis in Zoetermeer

Bent u op zoek naar een winkel voor uw pellet kachels in Zoetermeer? Wij van Dias Schouwen hebben alles om warmte en sfeer in uw huis te creëren. Ons aanbod varieert van houtkachels, op maat gemaakte stijlschouwen tot pellet kachels. U kunt shoppen op de website, onze showroom bezoeken om ideeën op te doen of een afspraak maken voor advies bij u thuis.

Over pellet kachels

Pellet kachels zijn duurzame verwarmingsbronnen en worden meestal gebruikt om de woonkamer te verwarmen. Daarnaast kunnen ze ook op het centrale verwarmingsnet worden aangesloten om het hele huis te verwarmen. Ze branden op houtpellets, dit zijn geperste houtkorrels. De pellet kachel heeft een vuurkorf waar de pellets automatisch ingegooid kunnen worden. Vervolgens blaast een ventilator de lucht van buiten door de warme vuurkorf heen in de kachel. Deze warme lucht wordt dan aan de voorzijde van de kachel uitgeblazen. Kortom er zitten een hoop voordelen aan pellet kachels voor uw huis in Zoetermeer. Hieronder worden er nog een aantal beschreven.

Voordelen

Pellet kachels ZoetermeerHet gebruik van houtkorrels als brandstof voor een pellet kachel in Zoetermeer is klimaatvriendelijk doordat deze minder CO2 uitstoot en zo heeft u een lagere gasrekening. Ook wordt het hout gemaakt van snoeihout of zaagsel van houtbedrijven en ze zijn ook veel zuiniger en schoner dan openhaarden of gewone houtkachels. Daarnaast bieden pellet kachels voor uw huis in Zoetermeer de gezelligheid van een houtkachel en het gemak van een gaskachel.

Contact

Wilt u meer informatie over pellet kachels voor uw huis in Zoetermeer of wilt u de sfeer proeven die een deze met zich mee brengt? Dan nodigen wij u graag uit bij ons in de winkel te Den Haag of neem contact met ons op! Dit kan u doen door te bellen naar 070 361 59 99, e-mailen naar info@diasschouwen.nl of u kunt ons contactformulier invullen.

Pellet kachels Zoetermeer

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Anti spam