Pellet kachels Voorburg

Pellet kachels Voorburg

Pellet kachels Voorburg Bent u op zoek naar een winkel voor uw pellet kachels in Voorburg ? Wij van Dias Schouwen hebben alles om warmte en sfeer in uw huis te creëren. Ons aanbod varieert van houtkachels, op maat gemaakte stijlschouwen tot pellet kachels. U kunt shoppen op de website, onze showroom bezoeken om ideeën op te doen of een afspraak maken voor advies bij u thuis.

Over pellet kachels

Pellet kachels zijn duurzame verwarmingsbronnen en worden meestal gebruikt om de woonkamer te verwarmen. Daarnaast kunnen ze ook op het centrale verwarmingsnet worden aangesloten om het hele huis te verwarmen. Ze branden op houtpellets, dit zijn geperste houtkorrels. De pellet kachel heeft een vuurkorf waar de pellets automatisch ingegooid kunnen worden. Vervolgens blaast een ventilator de lucht van buiten door de warme vuurkorf heen in de kachel. Deze warme lucht wordt dan aan de voorzijde van de kachel uitgeblazen. Kortom er zitten een hoop voordelen aan pellet kachels voor uw huis in Delft. Hieronder worden er nog een aantal beschreven.

Voordelen

Het gebruik van houtkorrels als brandstof voor een pellet kachel in Voorburg is klimaatvriendelijk doordat deze minder CO2 uitstoot en zo heeft u ook een lagere gasrekening. Ook wordt het hout gemaakt van snoeihout of zaagsel van houtbedrijven en ze zijn ook veel zuiniger en schoner dan openhaarden of gewone houtkachels. Daarnaast bieden pellet kachels voor uw huis in Voorburg de gezelligheid van een houtkachel en het gemak van een gaskachel.

Contact

Wilt u meer informatie over pellet kachels voor uw huis in Voorburg of wilt u de sfeer proeven die een deze met zich mee brengt? Dan nodigen wij u graag uit bij ons in de winkel te Den Haag of neem contact met ons op! Dit kan u doen door te bellen naar 070 361 59 99, e-mailen naar info@diasschouwen.nl of u kunt ons contactformulier invullen.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Heeft u nog vragen?

    Wilt u meer informatie of wilt u de sfeer proeven die een houtkachel met zich mee brengt. Dan nodigen wij u graag uit bij ons in de winkel te Den Haag of neemt contact met ons op.

      Cart