Openhaarden Hoek van Holland

Openhaarden Hoek van Holland

OpenhaardenBent u in Hoek van Holland op zoek naar prachtige en hoogwaardige openhaarden? Bij Dias Schouwen bent u aan het juiste adres! Al sinds 1995 zijn wij gespecialiseerd in het leveren en ontwerpen van openhaarden en schouwen. Ons team staat klaar om openhaarden te ontwerpen en te plaatsen die perfect passen bij uw stijl en voorkeuren. Wij streven ernaar om warmte, sfeer en intimiteit in uw huis te brengen. Daarbij maken we gebruik van exclusieve stenen uit groeves in Frankrijk, Spanje en Portugal, die bekend staan om hun prachtige structuur en kleur. Laat ons u helpen bij het kiezen van een openhaard die perfect bij u past!

Groot assortiment aan haarden

Onze selectie van openhaarden in Hoek van Holland en omgeving biedt een veelzijdige reeks opties om aan diverse behoeften en smaken te voldoen. Bio-ethanolhaarden maken gebruik van hernieuwbare en milieuvriendelijke bio-ethanol als brandstof, verkregen uit plantaardig materiaal zoals maïs of suikerriet. Elektrische haarden werken op elektriciteit en bootsen het effect van een echt haardvuur na met verwarmingselementen en LED-verlichting, maar zonder echte vlammen. Aan de andere kant gebruiken gashaarden aardgas of propaan als brandstof en creëren ze een authentieke vlam door gasverbranding. Elk type haard heeft zijn eigen unieke kenmerken, variërend van eenvoudige installatie tot warmteafgifte en onderhoudsvereisten, waardoor klanten een breed scala aan keuzes hebben om de perfecte haard te vinden die past bij hun levensstijl en voorkeuren.

De beste openhaarden in Hoek van Holland vindt u bij Dias Schouwen!

Bij Dias Schouwen vindt u de beste openhaarden in Hoek van Holland en omstreken! Wij helpen graag bij het vinden van de perfecte openhaard die aan uw wensen voldoet. Met ons uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bel naar 070 361 59 99. Ook kunt u ons e-mailen op info@diasschouwen.nl. Bezoek ook gerust onze winkel in Den Haag voor een kijkje! Bij Dias Schouwen staan we klaar om u te helpen de warmte en gezelligheid in huis te brengen met een prachtige haard!

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Heeft u nog vragen?

    Wilt u meer informatie of wilt u de sfeer proeven die een houtkachel met zich mee brengt. Dan nodigen wij u graag uit bij ons in de winkel te Den Haag of neemt contact met ons op.

      Cart