Openhaard Zoetermeer

Openhaard Zoetermeer

Openhaard Bent u in Zoetermeer op zoek naar een mooie openhaard? Bij Dias Schouwen bent u aan het juiste adres! Al sinds 1995 zijn wij gepassioneerd bezig met het leveren van hoogwaardige openhaarden en schouwen. Onze expertise ligt in het ontwerpen en installeren van schouwen die naadloos aansluiten bij uw wensen en interieurstijl. Wij streven ernaar om een warme en gezellige sfeer te creëren in uw huis, waarbij comfort en intimiteit centraal staan. Met gebruik van exclusieve stenen uit prachtige groeves in Portugal, Spanje en Frankrijk, kunnen wij uw droomhaard realiseren. Laat ons u begeleiden bij het realiseren van uw perfecte haard!

Breed scala aan haarden

Ons assortiment omvat een uitgebreid scala aan haarden en schouwen. Van bio-ethanol haarden tot elektrische haarden, gashaarden en schouwen, wij bieden voor elk wat wils. Met een variëteit aan merken, waaronder Dimplex, DRU, Icon Fires, Wanders en Faber, kunt u kiezen uit diverse hoogwaardige opties. Bovendien bieden we verschillende uitvoeringen aan, zoals hangende haarden, inbouwmodellen, vrijstaande haarden, inzetvarianten en zelfs tuinhaarden. Zo vindt u gegarandeerd de haard die perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en interieur. Als u hulp nodig heeft bij het maken van uw keuze, staan onze experts klaar om advies op maat te geven. We komen graag bij u thuis in Zoetermeer om te adviseren welke openhaard het beste past bij uw woonomgeving.

De beste openhaard vindt u in Zoetermeer bij Dias Schouwen!

Bij Dias Schouwen vindt u de beste openhaard in Zoetermeer en omsteken! Wij helpen graag bij het vinden van de perfecte openhaard die aan uw wensen voldoet. Met ons uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bel naar 070 361 59 99. Ook kunt u ons e-mailen op info@diasschouwen.nl. Bezoek ook gerust onze winkel in Den Haag voor een kijkje! Bij Dias Schouwen staan we klaar om u te helpen de warmte en gezelligheid in huis te brengen met een prachtige haard!

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Heeft u nog vragen?

    Wilt u meer informatie of wilt u de sfeer proeven die een houtkachel met zich mee brengt. Dan nodigen wij u graag uit bij ons in de winkel te Den Haag of neemt contact met ons op.

      Cart