Open haarden Wassenaar

Open haarden Wassenaar

Bent u op zoek naar prachtige en hoogwaardige open haarden in Wassenaar enOpen haarden omstreken? Dan bent u bij Dias Schouwen aan het juiste adres! Sinds 1995 zijn wij gespecialiseerd in het leveren en ontwerpen van open haarden en schouwen. Ons team ontwerpt en plaatst schouwen die perfect aansluiten bij uw stijl en wensen. Onze focus ligt op het creëren van warmte, sfeer en intimiteit in uw huis. Bovendien maken we gebruik van exclusieve stenen uit groeves in Frankrijk, Spanje en Portugal. Deze steensoorten onderscheiden zich door hun prachtige structuur en kleur. Wij helpen u graag met het kiezen van een open haard die bij u past!

Ruim assortiment aan haarden

Ons assortiment open haarden biedt een diversiteit aan keuzes om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen. Bio-ethanolhaarden maken gebruik van hernieuwbare en milieuvriendelijke bio-ethanol als brandstof, afgeleid van plantaardig materiaal zoals maïs of suikerriet. Elektrische haarden, die op elektriciteit werken, reproduceren het effect van een echt haardvuur met verwarmingselementen en LED-verlichting, maar zonder echte vlammen. Daarentegen gebruiken gashaarden aardgas of propaan als brandstof en produceren ze een echte vlam door gasverbranding. Elk type haard heeft unieke eigenschappen, variërend van installatiegemak tot warmte-output en onderhoudsvereisten, waardoor klanten een breed scala aan opties hebben om de perfecte open haarden te vinden die past bij hun levensstijl en voorkeuren in Wassenaar en omstreken.

De beste open haarden in Wassenaar vindt u bij Dias Schouwen!

Bij Dias Schouwen vindt u de beste open haarden in Wassenaar en omgeving! Wij helpen graag bij het vinden van de perfecte open haard die aan uw wensen voldoet. Met ons uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bel naar 070 361 59 99. Ook kunt u ons e-mailen op info@diasschouwen.nl. Bezoek ook gerust onze winkel in Den Haag voor een kijkje! Bij Dias Schouwen staan we klaar om u te helpen de warmte en gezelligheid in huis te brengen met een prachtige open haard!

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Heeft u nog vragen?

    Wilt u meer informatie of wilt u de sfeer proeven die een houtkachel met zich mee brengt. Dan nodigen wij u graag uit bij ons in de winkel te Den Haag of neemt contact met ons op.

      Cart