Open haard Leiden

Open haard Leiden

Open haard Bent u in Leiden op zoek naar een open haard? Bij Dias Schouwen bent u helemaal aan het juiste adres! Sinds 1995 zijn wij gespecialiseerd in het leveren van open haarden en schouwen. Wij ontwerpen en plaatsen schouwen die perfect passen bij uw wensen en stijl. Onze focus ligt op het creëren van sfeer, intimiteit en warmte in uw woning. Daarbij maken wij gebruik van exclusieve stenen uit groeves in Portugal, Spanje en Frankrijk. Laat ons u helpen om uw ideale open haard te realiseren en geniet van de gezelligheid en comfort die het brengt.

Verschillende soorten haarden

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan haarden en schouwen aan. Onze selectie omvat bio-ethanol haarden, elektrische haarden, gashaarden en schouwen. Voor elke soort haard hebben we diverse merken waaruit u kunt kiezen. Denk aan Dimplex, DRU, Icon Fires, Wanders en Faber. Ook bieden we verschillende uitvoeringen aan, zoals hangende haarden, ingebouwde modellen, vrijstaande haarden, inzetvarianten en tuinhaarden. Zo kunt u precies de haard kiezen die past bij uw smaak en interieur. Mocht u er zelf niet uitkomen, dan komen we graag bij u thuis in Leiden om advies op maat te geven over welke open haard het beste past bij uw woning.

De beste open haard in Leiden vindt u bij Dias Schouwen!

Bij Dias Schouwen vindt u de beste open haard in Leiden en omgeving! Wij helpen graag bij het vinden van de perfecte open haard die aan uw wensen voldoet. Met ons uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bel naar 070 361 59 99. Ook kunt u ons e-mailen op info@diasschouwen.nl. Bezoek ook gerust onze winkel in Den Haag voor een kijkje! Bij Dias Schouwen staan we klaar om u te helpen de warmte en gezelligheid in huis te brengen met een prachtige open haard!

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Heeft u nog vragen?

    Wilt u meer informatie of wilt u de sfeer proeven die een houtkachel met zich mee brengt. Dan nodigen wij u graag uit bij ons in de winkel te Den Haag of neemt contact met ons op.

      Cart