Klassieke schouwen

Geniet van de mooiste momenten bij uw klassieke schouw! Met flakkerend vuur dat een fascinerend licht werpt op de klassieke schouw. Die speciale sfeer creëert u met de klassieke schouwen van Dias Schouwen.

Sfeervolle klassieke schouw

Met een schouw voor uw openhaard krijgt uw haard extra allure. Een goed gekozen klassieke schouw brengt uw open haard nog prominenter in beeld als het centrale punt in uw kamer. Om de open haard een sfeervol aanzicht te geven, wordt er vaak een klassieke schouw voor gezet. Er zijn voorzetschouwen en omlopende schouwen. De naam zegt het al, een voorzetschouw staat voor de mantel. Een omlopende schouw is om de mantel heen gebouwd. Er zijn ook schouwen welke voor de helft omlopend zijn.

Soorten klassieke schouw

Schouwen zijn er bij Dias Schouwen in allerlei vormen, maten, kleuren en materialen. In veel gevallen kunt u een schouw geheel aanpassen aan uw wensen. Zo kunt u kiezen voor verschillende steensoorten, maar ook of uw schouw een voorzetmodel of een omlopende schouw is. Wij hebben klassieke schouwen van topmerken. Door de veelzijdigheid aan de leverbare schouwen is er altijd een klassieke schouw die bij uw huis en haard past.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie over onze klassieke schouwen? Dan nodigen wij u graag uit bij ons in de winkel te Den Haag of neemt contact met ons op.

    Cart