Interieur Advies

Dias Schouwen heeft niet alleen oog voor uw schouw, haard of kachel. Ook voor interieur advies bent u bij ons aan het juiste adres.

Een nieuw huis zonder te verhuizen
Iedereen is anders en zo is ook elk huis verschillend. En ieders leven, smaak en thuis-gevoel ook. Daarom kom ik graag bij u thuis voor een persoonlijk interieur advies. Samen met u ga ik op zoek naar uw woonstijl en interieurwensen.
Vaak heeft u zelf al bepaalde ideeën of wensen, ik vul die graag aan met verrassende ideeën. Ook als u nog geen invulling heeft kan ik u advies geven over kleuren, stoffen en materialen om uw huis de charme en uitstraling te geven die bij u past.

Advies
Gebruik van de juiste materialen speelt een grote rol bij het onderhoud, gebruiksgemak, de uitstraling van uw woning en het woonplezier. Ik kan u het juiste interieur advies geven over de beste combinaties of keuzes als het gaat om uw interieur, kleuren, stoffering, indeling, lichtgebruik en meubel- en materiaalkeuze.

Moeilijke huizenmarkt
In de huidige huizenmarkt is onderscheiden en opvallen een must. Wilt u graag uw woning snel en tegen een zo hoog mogelijke prijs verkopen? Dan is een styling van uw huis voor een breder publiek de oplossing. Grote investeringen zijn hierbij niet nodig. In de regel verdient een verkoopstyling van uw woning zich terug bij de verkoop van uw woning.

Voor een gratis oriëntatiegesprek maak ik graag een afspraak bij u thuis. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel.