Gestuukte schouw Naaldwijk

Gestuukte schouw Naaldwijk

Gestuukte schouwBent u op zoek naar een mooie een moderne open haard als toevoeging in uw woning? Dan bent u bij Dias Schouwen aan het juiste adres. U kunt bij ons namelijk kiezen voor een gestuukte schouw Naaldwijk . Ondanks het strakke uiterlijk van deze schouw, straalt deze toch warmste en sfeer uit.

Waarom een gestuukte schouw

Een gestuukte schouw is een van de mooiste oplossingen voor als u een modern interieur heeft. Een modern ingerichte kamer kan soms namelijk koel overkomen. Door een open haard in een kamer te plaatsen, krijgt het gehele interieur een warmere uitstraling. Een gestuukte open haard integreert mooi in uw interieur door het geheel wat de gestuukte wand vormt.

Service

U kunt voor de mooiste gestuukte schouwen een kijkje nemen op onze website, onze showroom bezoeken in Den Haag of u kunt een afspraak maken dat wij bij u thuis langskomen. In dit geval kunnen onze vakmensen precies zien hoe de schouw het beste uitkomt in uw kamer en hoe deze het best aangelegd zou moeten worden. Dias Schouwen en Haarden is al meer dan 22 jaar actief en ziet de belangstelling voor schouwen en haarden toenemen. Een bijzondere schouw in een klassiek of modern interieur blijkt een gewild ornament. De vlammen van een haard zorgen voor sfeer,  warmte en intimiteit. Wij van Dias Schouwen kunnen zorgen voor:

 • De aanleg van de gestuukte schouw Naaldwijk
 • Gedegen advies op basis van uw wensen.
 • Realiseren van een schouw naar uw eigen ontwerp en idee.
 • Het vakmanschap van onze schouwen- en openhaardenbouwers.
 • Exclusieve gashaarden en houtkachels in de webshop.
 • Interieuradvies, inclusief stoffering.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze gestuukte schouw Naaldwijk ? Neem dan contact met ons op, dan komen wij bij u langs. Ook voor verdere vragen, informatie en advies op basis van de mogelijkheden in uw huis kunt u contact met ons op nemen.

Contact

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

  Heeft u nog vragen?

  Wilt u meer informatie of wilt u de sfeer proeven die een houtkachel met zich mee brengt. Dan nodigen wij u graag uit bij ons in de winkel te Den Haag of neemt contact met ons op.

   Cart