Gashaard Wassenaar

Gashaard Wassenaar

Gashaard Wassenaar Bent u op zoek naar een gashaard in Wassenaar ? Bij Dias Schouwen en Haarden bent u aan het juiste adres. Een gashaard wordt in een muur of schouw geïnstalleerd. Deze soort haarden zijn een gemakkelijk alternatief voor een normale open haard. Wij beschikken over een ruim assortiment haarden in onze webshop en onze winkel in Den Haag. Kortom, voor al uw gashaarden in Wassenaar kunt u bij ons terecht.

Voordelen van een gashaard

Als u het aanmaken van een open haard te veel gedoe vindt, is een gashaard zeer geschikt voor u. Met een gashaard in uw huis hoeft u niet meer met hout te sjouwen en komt er tijdens het stoken geen stof vrij. De gashaard is gemakkelijk met één knop aan en uit te zetten. U hoeft dus niet meer allerlei spullen in huis te halen om te genieten van een vuurtje. De vlammen in de haard zijn nauwelijks te onderscheiden van een echt vuur. Ook geeft een gashaard net zo veel warmte af als een normale open haard.

Over ons

Dias Schouwen en Haarden bestaat al ruim 22 jaar. Wij zien dat steeds meer mensen interesse hebben in een gashaard. Ons assortiment is zeer breed. Wij hebben voor zowel het klassieke als voor het moderne interieur een passende haard. Door onze jarenlange ervaring hebben wij uitgebreide vakkennis. Zo kunnen we u uitstekend adviseren in uw zoektocht naar een gashaard in Wassenaar . U kunt ook altijd onze winkel binnenlopen om inspiratie op te doen of uw vragen te stellen.

Interesse in een gashaard in Wassenaar ?

Bent u geïnteresseerd in een gashaard in Wassenaar , kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken, of een e-mail sturen. Ook kunt u ons contactformulier invullen, dan zullen wij u zo spoedig mogelijk proberen te bereiken.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Heeft u nog vragen?

    Wilt u meer informatie of wilt u de sfeer proeven die een houtkachel met zich mee brengt. Dan nodigen wij u graag uit bij ons in de winkel te Den Haag of neemt contact met ons op.

      Cart