Elektrische kachels

De laatste jaren is de elektrische kachel sterk in opkomst. De keuze voor een elektrische kachel is vaak een duidelijke. De voordelen zijn bijzonder groot: de installatie is eenvoudig, de haard heeft geen rookkanaal nodig, de haarden zijn betaalbaar en tenslotte is het vuurbeeld bijna echt.

Eenvoudig geplaatst

Een elektrische kachel kenmerkt zich door de eenvoud van plaatsing. Dit is ideaal voor appartementen, waar geen rookkanaal of afvoer gebouwd kan worden. Het is dus op vrijwel iedere plaats in uw woning mogelijk om een elektrische kachel in te bouwen.

Voordelen

Een elektrische kachel heeft vele voordelen ten opzichte van de traditionele gas- en houthaarden. Zo is deze vorm van verwarming uiteindelijk goedkoper, doordat er efficiënter wordt omgegaan met de warmte. Bij gas- en houthaarden ontsnapt een groot deel van de warmte via het rookkanaal. Bij een elektrische kachel wordt de warmte optimaal benut. Daarnaast liggen de gasprijzen hoger dan de prijs van elektriciteit. Ook is elektrisch verwarmen erg veilig. Doordat de elektrische kachel geen gebruik maakt van open vuur.

Of u nu gaat voor modern, compact, breed of klassiek. In ons assortiment zitten verschillende soorten elektrische kachels, zodat alles mogelijk is. De elektrische kachel geeft u snel en gemakkelijk een geweldig vlammenspel. Het enige wat u nodig heeft is een stopcontact en u heeft een sfeervolle aanwinst voor uw woning. De moderne kachels geven een zeer levendig en levensecht vlammenspel.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie of wilt u de sfeer proeven die een elektrische kachel met zich mee brengt. Dan nodigen wij u graag uit bij ons in de winkel te Den Haag of neemt contact met ons op.

    Cart