Aanleg schouw Hoek van Holland

Aanleg schouw Hoek van Holland

aanleg schouw Hoek van Holland Bent u op zoek naar een bedrijf voor de aanleg schouw Hoek van Holland ? Dan bent u bij Dias Schouwen aan het juiste adres. Wij leggen deze graag voor uw aan. Flakkerend vuur dat een fascinerend licht werpt op de robuuste schouw. Die speciale sfeer creëert u met onze schouwen. Met een schouw voor uw openhaard krijgt deze extra allure. Wanneer de schouw goed uitgekozen is, wordt uw openhaard nog prominenter in beeld gebracht.

Soorten schouwen

Schouwen zijn er bij Dias Schouwen in allerlei vormen, maten, kleuren en materialen. In veel gevallen kunt u een schouw geheel aanpassen aan uw wensen. Zo kunt u kiezen voor verschillende steensoorten, maar ook of uw schouw een voorzetmodel of een omlopende schouw is. Wij hebben schouwen van topmerken. Door de veelzijdigheid aan de leverbare schouwen is er altijd een schouw die aan uw wensen voldoet en bij uw huis en haard past.

Service

U kunt voor de mooiste schouwen een kijkje nemen op onze website, onze showroom bezoeken in Hoek van Holland of u kunt een afspraak maken dat wij bij u thuis langskomen. In dit geval kunnen onze vakmensen precies zien hoe de schouw het beste uitkomt in uw kamer en hoe deze het best aangelegd zou moeten worden. Dias Schouwen en Haarden is al meer dan 22 jaar actief en ziet de belangstelling voor schouwen en haarden toenemen. Een bijzondere schouw in een klassiek of modern interieur blijkt een gewild ornament. De vlammen van een haard zorgen voor sfeer, warmte en intimiteit. Wij van Dias Schouwen kunnen zorgen voor:

 • De aanleg schouw Hoek van Holland
 • Gedegen advies op basis van uw wensen.
 • Realiseren van een schouw naar uw eigen ontwerp en idee.
 • Het vakmanschap van onze schouwen- en openhaardenbouwers.
 • Exclusieve gashaarden en houtkachels in de webshop.
 • Interieuradvies, inclusief stoffering.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze service wat betreft de aanleg schouw Hoek van Holland ? Neem dan contact met ons op, dan komen wij bij u langs. Ook voor verdere vragen, informatie en advies op basis van de mogelijkheden in uw huis kunt u contact met ons op nemen.

Contact

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

  Heeft u nog vragen?

  Wilt u meer informatie of wilt u de sfeer proeven die een houtkachel met zich mee brengt. Dan nodigen wij u graag uit bij ons in de winkel te Den Haag of neemt contact met ons op.

   Cart