Aanleg openhaard Leiden

Bent u op zoek naar een bedrijf voor de aanleg openhaard Leiden? Dan bent u bij Dias Schouwen aan het juiste adres. Wij leggen deze graag voor uw aan. Flakkerend vuur dat een fascinerend licht werpt rond de hele kamer. Die speciale sfeer creëert u met onze schouwen. Een openhaard kan uw huis knusser en huiselijker maken.

Mogelijkheden

Wanneer u een kachel gaat kopen is het belangrijk om te weten of het voor de gezelligheid is of deze als verwarmingsbron dient. Ook is het vermogen van de kachel belangrijk. De hoeveelheid warmte die de kachel uitstraalt moet in verhouding staan tot de grootte van de ruimte die u wilt verwarmen. U kunt kiezen uit gaskachels, houtkachels, elektrische kachels en bio-ethanol kachels. Wij adviseren en inspireren u graag bij de keuze voor uw kachel.

Service

U kunt voor de mooiste haarden een kijkje nemen op onze website, onze showroom bezoeken in Den Haag of u kunt een afspraak maken dat wij bij u thuis langskomen. In dit geval kunnen onze vakmensen precies zien hoe de haard het beste uitkomt in uw kamer en hoe deze het best aangelegd zou moeten worden. Dias Schouwen en Haarden is al meer dan 22 jaar actief en ziet de belangstelling voor schouwen en haarden toenemen. Een bijzondere openhaard in een klassiek of modern interieur blijkt een gewild ornament. De vlammen van een haard zorgen voor sfeer, warmte en intimiteit. Wij van Dias Schouwen kunnen zorgen voor:

• De aanleg openhaard Leiden

• Gedegen advies op basis van uw wensen.

• Realiseren van een schouw naar uw eigen ontwerp en idee.

• Het vakmanschap van onze schouwen- en openhaardenbouwers.

• Exclusieve gashaarden en houtkachels in de webshop.

• Interieuradvies, inclusief stoffering.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze service wat betreft de aanleg openhaard Leiden? Neem dan contact met ons op, dan komen wij bij u langs. Ook voor verdere vragen, informatie en advies op basis van de mogelijkheden in uw huis kunt u contact met ons op nemen.

Aanleg openhaard Leiden

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Anti spam